1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Ceragem

A CERAGEM® egy automatizált működésű thermo-masszázságy, mely a gerinctartó izomzat szabadalmaztatott akupresszúrás masszázsát  végzi a jáde féldrágakövek és az epoxy karbonlap által kibocsátott infravörös hővel. A készülékben ahogy a belső projektor végighalad a hát vonalán, átdolgozza és ellazítja a gerinctartó izmokat, helyreállítja a gerinccsigolyák optimális pozícióit, valamint javítja az idegi impulzusok, a vér és az energiacsatornák áramlását.

A CERAGEM regeneráló masszírozó ággyal végzett kezelés egyesíti a modern technológiát a hagyományos távol-keleti gyógyászati eljárásokkal, mint például a moxázás, az akupresszúra, kiropraktika és a masszázs.

Kiropraktika

Az összenyomódott idegek ellazítása a gerinc kiegyenesítése, korrigálása által. Az egyenes gerinc ösztökéli a szervrendszereket és biztosítja a test számára a természetes ritmusba való visszaállást.

 Moxa

A moxázás az egyik legősibb keleti gyógyászati hőterápiás eljárásként ismert kezelés modern változata található meg a készülékben. Egy speciális epoxy karbon anyag által kibocsátott infra-hővel segíti a gyógyulást és az ellazulást.

 Jade

A jáde egy féldrágakő, amelyet a távol-keleti orvoslásban már régóta használnak azért, hogy stimulálja a csi-t, testünk életerejét. A Ceragem projektorok jádéval vannak befedve, amelynek kiváló hőtartó és hőátadó képessége van.

 Akupresszúra

A Ceragem akupresszúra masszírozza és ellazítja az izmokat, a moxázás közvettlenül melegíti a testet, fokozza a vérkeringést és enyhíti az izomfeszültségeket. Enyhíti a test “kimerültség-jelzéseit”, amelyek fájdalmat és stresszt okoznak.

 Masszázs

A masszázs ellazítja a gerinc körüli izmokat, enyhíti a gerincoszlopra nehezedő terhelést, helyreteszi a gerincet. A masszázs nyújtja a gerincet, így csökken a porckorongok  terhelése. A kor előrehaladtával a hát egyre merevebb lehet, a gerincmasszázs ezt akadályozhatja meg.

 Infravörös hő

A 4-5 cm mélységig behatoló infravörös hő hatékonyságát nemzetközi kutatások igazolják. A belső projektor, a külső projektorok és az epoxy karbonlap (a fő- és a kiegészítő matracba beépített fűtőelem) optimális energiájú egyenletes eloszlású infravörös hőt biztosít teste számára. Az infravörös hő főbb hatásai az élő szervezetre: gyulladáscsökkentő, fájdalomcsillapító, izomlazító, vér keringést serkentő, érfal rugalmasságát javítja, méregtelenít, javítja az ízületi keringést, immunerősítő.