1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Dermabráziók

A kezelések során gyengéden eltávolítjuk  a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket és a felhalmozódott felesleges keratin rétegeket. Alaposan megtisztítjuk a felhámot, és nagyságrendekkel javítjuk az arckezelő hatóanyagaink bőrbe történő felszívódását. Csökkentjük a bőregyenetlenségek és a pigmentáció (foltok) megjelenési formáit.

 

Gyémántfejes intenzív mikrodermabrázió

Az intenzív bőrcsiszoló eljárásunk során a különböző kristályszerkezetű változatos átmérőjű gyémánt csiszolófejekkel alaposan átradírozzuk az arc kiválasztott területeit, miközben a leradírozott elhalt hámréteget vákuum segítségével eltávolítjuk a felületről. A kezelés következtében enyhe bőrpír tapasztalható, melyet nyugtató, hűsítő hatóanyagok bevitelével szüntetünk meg. Ezt az eljárást általában az enyhén heges, lézeres bőrgyógyászati kezelést még nem igénylő mélységű ráncos állapotok esetén alkalmazzuk.

Ultrahangos gyengéd mikrodermabrázió

A piezo-kristályos frissítő arcpeelingezés során a készülékünk ultrahang frekvencián rezgő fémlemezével letoljuk a bőr felszínéről az elhalt hámsejteket, a rárakódott keratin réteget, ezáltal alaposan megtisztítjuk a felhámot.

Hatékonyan eltávolítjuk a mitesszereket és csökkentjük a pigmentáció megjelenési formáit. A kezelésünk másiodik funkciójával a hatóanyagaink aktív komponenseit a mély rétegekbe visszük be, a pozitív ionos és negatív ionos iontoforézis üzemmódok használatával. Ezzel egy időben az ultrahangos hatóanyag bevitelt is alkalmazzuk selyempeptides krémekkel, a hatékonyság maximalizálása érdekében.

Az extrém erősségű kémiai és intenzív mikrodermabráziós módszerekhez képest abszolút veszélytelen, kíméletes és mégis érezhetően hatékony.