1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Fényterápiás kezelések

A Magyarországon valóban egyedülálló soft-laser spektrumú fényterápiás rendszerünk fájdalommentes megoldást kínál az egészségesebb, fiatalabb megjelenésű bőr eléréséhez. A sejtszintű fotokémiai szabályozásnak köszönhetően elősegítjük a finom ráncok számának és mélységének csökkentését, a kollagén stimulációt, a szövetek regenerálódását, méregtelenítést és bőrfeszesítést.

Csupán ezt a  kezelést  maximum 10-15 alkalommal megismételve látványos eredmények érhetőek el pár hónap alatt.

Soft LASER fény – avagy lágy lézer terápia - a mágikus érintés

A 3-10 mm behatolási mélységű lézeres terápiánk kis energiájú infravörös lézersugárral történik mely számos pozitív biológiai hatással bír. A sejteket határoló sejthártyák működését, a rajtuk keresztül végbemenő anyag és energia forgalmat jelentősen javítva a kezelt szövetek regenerációs képességét fokozza. A lágy lézer sejtkárosodást nem okoz, segíti a sejtek eredeti funkciójának visszaállítását. Javítja a sejtekben az oxigénellátást, az erek újraképződését, az ellenanyag termelést, a vérkeringést. Csökkenti a gyulladásokat, az ödémákat. Alkalmazása megindítja a nehezen gyógyuló sebek és szövetek gyógyulását, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő hatású. A megnövekedett ellenanyag termelés javítja a szervezet általános védekezőképességét. Az ödémák csökkentése révén csillapítja a szöveti feszültségeket, így a regeneráció is jelentősen felgyorsul. Szépségklinikánkon a kozmetikai kezeléseket követően alkalmazzuk a bőrfelszín gyors regenerálódásához, hogy a kezelésekre egészen ritkán érkező vendégek arcán a nehéz tisztítást eredményező kezelések nyomai mielőbb eltűnjenek. 

Készülékünk hatékony, orvosi-beavatkozás mentes kezeléseket nyújt minden korosztály és bármely bőrtípus számára. Önálló kezelésként 10 alkalmat ajánlunk kúra formájában, de kiválóan alkalmas a különböző egyéb hatóanyagos, manuális vagy gépi, arc- illetve testkezelésünk eredményeinek fokozásához, speciális hatóanyagaink intenzív bejuttatásához.* Soft Laser terápia

 


A terápia

Évtizedes kutatómunkák igazoltják a szoft lézer spektrumú fényforrások hatékonyságát a fibroblaszt aktivitás, MMP-1 gátlás ("mátrix metallopeptidáz -1" * szövet közti kollagén emésztő enzim), sejtanyagcsere optimalizálás és vérkeringés javítás terén. Energiái elősegítik a szövetalkotó sejtek növekedését, regenerálódását és méregtelenítő folyamatainak kiteljesedését. Az arcbőrt a fejbőrt és a testet egyaránt kezelhetjük, mivel a technológia pontosan a kellő szöveti réteg mélységekben fejti ki energetizáló hatását. 


 

BIOPTRON fényterápia:

Polarizált fény – avagy a Bioptron lámpa

A Bioptron készülék polarizált, polikromatikus, inkoherens, alacsony energiájú fényt bocsát ki, amely a kötőszövet és a bőr számára káros UV-tartományt kiszűri, azaz nem tartalmazza. A síkban poláros fény megváltoztatja a sejtmembránban lévő dipólusos molekulák konformációját, növeli azok energiáját, ezen keresztül pedig növeli a vörösvértestek oxigénkötő-képességét és aktivizálja a fehérvérsejteket és általában minden sejtműködésre hatással van 2-3 mm behatolási mélységig. A polarizált fény gyógyító képessége bizonyítást nyert  a sebgyógyítás, fájdalomcsillapítás, egyes bőr- és gyermekgyógyászati panaszok, téli depresszió kezelésében. Szépségszalonunkban a kozmetikai kezeléseket követően alkalmazzuk a bőrfelszín gyors regenerálódásához, hogy a kezelésekre ritkábban érkező vendégeink arcán az aktív bőrtisztítást eredményező kezelések nyomai mielőbb eltűnjenek.

Kezeléseink minden fázisában, illetve állapotfenntartó utókezelésként is használható a nagy teljesítményű BIOPTRON fényterápiás készülékünk. A keringés serkentésére, a pórusok összehúzáshoz, a bőr fertőtlenítéséhez,  nyugtatáshoz, gyulladáscsökkentéshez, bőrtápláláshoz, a hatóanyagok felszívódásához, a regenerációs folyamatok serkentéséhez használjuk, mivel:

 

 

Gyakran vagy fáradt, levert, gyenge? - Akár egy alkalom energetizáló 30 perces komplex fényterápiás programunkat követően frissen-fitten, kipihenten fogod magad érezni.

Stresszes vagy, feszült vagy, sokat idegeskedsz, túlpörög az agyad? - Akár egy alkalom 30 perces komplex relaxációs fényterápiás programunkat követően, olyan belső nyugalmat tapasztalhatsz meg, mint korábban soha.

Orvosi LED színterápia  –  a sokoldalú és szuper intenzív szöveti terápia    

A bőrfelszín alá akár 16 mm mélységig behatoló nagy fényerejű szuperintenzív LED színterápia az orvos - esztétikai kezelések egyik jelenleg ismert leghatékonyabb non invazív (orvosi, sebészi beavatkozás mentes) eszköze. A műanyag burkolatban és a készülékhez csatlakoztatható kéziegységekben (helyi elváltozások kezelésére alkalmazzuk) sűrűn elhelyezett speciálisan hangolt fénykibocsátó diódáink intenzív fényerősséget és a lézerfények egyirányúságát biztosítanak.

Ezáltal elősegítik a bőr- és lágyszövetek biztonságos, hőhatások nélküli aktív rehabilitációját és látványos kezeléseit több különböző színtartományban és kevert színtartományokban, melyek az élő szövetekre más és más hatást gyakorolnak:

 LED terápiánk VÖRÖS fénye az 565nm-es tartományban bocsájtja ki hullámait, arra ösztönözve a vörös vértesteket, hogy felületi tapadásukat minimalizálják, azaz felszínükön nagyobb legyen a megkötött O2 mennyisége, mely a sejtanyagcserében és a gyulladásos és általános élettani folyamatokban játszik rendkívül fontos szerepet. A vörösvértestek tapadásának csökkenése a vér viszkozitására és ezáltal a mikro erekbe történő bejutására is pozitív élettani hatással van, a vérkeringés fokozódik, a bőr regenerálódik.

LED terápiánk KÉK fénye a 470nm tartományban sugározva javítja az aknéra hajlamos bőr állapotát, tisztító és antibakteriális tulajdonságának köszönhetően. Acne vulgaris esetében a cél a porphirinek tisztulása, melyek felelősek a gyulladással járó aknék kialakulásáért. A kék fénnyel megvilágított zónák célzott oxigén termelése vezet a baktériumok elpusztulásához és a bőrszerkezet helyreállításához.

LED terápiánk SÁRGA fénye az 585nm-es tartományban bocsájtja ki hullámait, arra ösztönözve a szöveteket, hogy a bőrszerkezet helyreállításához szükséges kollagént és elasztint megtermelje. A folyamatnak aktív regeneráló hatása van. Stimulálja a bőrsejtek anyagcseréjét, javítja a méregtelenítési folyamatokat. A nedvesség megkötő képesség sokszorozódik, ezért szemmel láthatóan a bőr feszesebb lesz és megfiatalodik.

LED terápiánk ZÖLD fénye az 525nm tartományban halványítja a pigment foltokat, jelentősen lassítja a bőr festékanyagainak (melanin) termelését. Csökkenti a bőr kipirosodását és a kúra során segít a nem kívánt barna foltok (napkárosodások, szeplők) halványításában. Segít a rosacea (értágulatok) tüneteinek enyhítésében. Serkenti a bőr és kötőszövetek nyirokfolyadékainak áramlását.