1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Medi-Sculpture

Medi-Sculpture™

Problémáid vannak az alakoddal? Hány elkezdett, de be nem fejezett fogyókúrán vagy túl? Hány olyan alakformáló kezelésen vettél részt, aminek nem volt eredménye? Mennyi pénzt költöttél már a fogyókúrákra? Amennyiben a sorozatos csalódásokból eleged van, mindenképpen látogass meg bennünket, mert mi rendszerben és sikerekben gondolkodunk, kiváló minőségű berendezésekkel dolgozunk, és rászánjuk az időt problémáid megoldására!

Gondold át, mit nyújthat Neked is a Medi-SculptureTM, egy olyan átgondolt, szabadalommal védett rendszer, amely komplex módon áll a problémádhoz, kizárólag kiemelkedő minőségű berendezéseket vet be annak érdekében, hogy hosszú távon is örülhess a biztos eredményeknek! Természetesen, mint minden komoly és hatékony  módszernél itt is vannak megkötések. Annak érdekében, hogy alakformálási vágyaid megvalósuljanak, valamint testsúlyod is a kívánt mértékben csökkenjen, oda kell figyelned a kezelési protokolljaink betartására valamint a helyes táplálkozási és folyadékfogyasztási szokások bevezetésére.

A rádiófrekvenciás vagy ultrahangos zsírbontás, az aromaterápiás testtekercselés és az ultratone alakformálás önmagában is rendkívül hatékony eszközt kínál azoknak, akik az alakjukat professzionális segítséggel kívánják formálni. Az alakformáló kezelések eredményei eltérőek lehetnek a különböző külső és belső tényezők miatt (a kötőszöveted nem a várakozásoknak megfelelően reagál, nehezen tartod be a táplálkozásra vonatkozó előírásokat, vagy éppen a szervezeted el van savasodva. Mit szólnál egy olyan módszerhez, ami tudományosan kidolgozott rendszerben, 4 oldalról támadná meg a zsírsejtjeidet a maximális eredmények elérése érdekében? 

Ismerd meg a Medi-SculptureTM-t!

A Medi-SculptureTM áttörést jelentő komplex rendszer a szépségiparban. A szabadalommal védett alakformálási módszer lényege, hogy több különböző technológia tudatos és alaposan átgondolt egymásra építésével, előre kidolgozott protokollok alapján, a négy technológia közös szinergia hatását kihasználva, olyan garantált eredményeket nyújt a fogyni és formálódni vágyóknak, ami a maximális elégedettségüket biztosítja. A rendszert a szépségipari piac legnagyobb gyártóinak legkorszerűbb eljárásai alkotják, amelyek önmagukban is élen járnak a saját piaci szegmensükben.

A különböző kezelési időtartamokra kidolgozott protokollok szerint végzett kombinált kezeléssorozat új dimenziókba helyezi az eddig megszokott alakformálási eredményeket.

Ultratone Futura Pro

Az alakformáló kezelések döntő többsége a zsírbontást tekinti elsődleges célnak. Amennyiben ezek a zsírbontó kezelések kiegészülnek a mélyebb kötőszöveti részek teljes átdolgozásával, izmok erősítésével, sokkal tartósabb és látványosabb eredmények érhetőek el. Az Ultratone az egyetlen rendszer a világon, amely fizio- szekvenciális (a teljes szövetrendszert folyamatosan váltakozó beállításokkal a felszíntől a mély izom alapokig átdolgozó) programfelépítéssel rendelkezik. A kezelések során egyszerre hatunk az izomszövetekre, a zsírszövetekre, a nyirokrendszerre és a bőrre.

VelaShape

A cellulitkezelő és alakformáló rendszerek csúcskategóriás kezelése. A lenyűgöző bőrszépítő és alakformáló eredmények  a testkezelő technológiák mesteri ötösének szinergia hatásából fakadnak. A zsírbontó hatású rádiófrekvencia, a nyirokkeringést és a mikrocirkulációt élénkítő pulzáló vákuumterápia, a kötőszövet kondíciókat javító mechanikus görgős masszázs, a bőrfiatalító infravörös fénytechnológia,az extra zsírbontó és feszesítő velashape koncentrátum kémiája, együttes szinergiában dolgozva fantasztikus eredmények elérését teszi lehetővé. A Velashape készüléket 2008-ban a világ legjobb alakformáló berendezésévé választották.

Doctor Life

A professzionális alakformáló kezelések következménye a szervezetben felhalmozódott  zsírok és méreganyagok nagy mennyiségben történő kiválasztódása. Annak érdekében, hogy ezek az anyagok valóban kiürüljenek a szervezetből, szükség van a nyirokkeringés fokozására, amit a kezeléssorozatba beépített hullámmasszázs terápiával tudunk elérni. A hullámmasszázs technológia nélkül ma nem létezik felelős alakformálás.

Wiener Kosmetikum 

A Wiener Kosmetikum aromaterápiás testtekercselés gazdag hatóanyag választéka lehetővé teszi számunkra a cellulit leépítését, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelését, a laza, lógó bőr feszesítését. Az aromaterápiás testtekercselés hatékonysága a három fázisú hatásmechanizmusban rejlik. A hatóanyagok és a technológia kifejlesztéséért  Dr. Georg Dolensky urat többszörös feltalálói nagydíjjal tüntették ki Európában. A módszer a Kneipp-kúrához hasonlóan a hideg-meleg effektuson alapul.

Medi Sculpture - gyors, hatékony, tartós alakformálás 100% garanciával