1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Szépítő kezelések

Sminkek készítése

"Sminkünk tükrözhetné lelkünk színességét?!" Professzionális sminkkollekció a kiváló minőség jegyében, különlegesen tartós, bőrbarát termékskálája lehetővé teszi a legkreatívabb és legdivatosabb sminkek megalkotását. Események alkalmával kihagyhatatlan, de a hétköznapok megszínesítésére is ajánljuk. Célunk az  előnyös arcvonások kiemelése az egyediség és karakter megőrzése mellett.

Szempilla és szemöldök festés 

"Tartós festés az ápoltabb, megnyerőbb és esztétikusabb külsőért." Nem is gondolná, hogy egy ilyen egyszerű és gyors művelet, milyen pozitív változást eredményezhet. A pillák és szemöldök kihangsúlyozásával az egész arc és a tekintet élőbbé, fiatalabbá és kifejezőbbé válik. Ezt segíti a megfelelő színárnyalat kiválasztás allergiamentes festékeinkből.

Műszempilla építés

Az igényes nők és férfiak mindig vágytak a szépre, szépség iránti igényük töretlen. A hosszú, gyönyörű szempillák, melyek hihetetlen természetesnek hatnak, mára a francia, német, olasz, amerikai szépségtrend csúcsán állnak. A szempilla-hosszabbítás korunk egyik legegészségesebb szenvedélye, fiatallá és széppé tesz. Hagyd magad elvarázsolni és varázsolj el másokat - egy szempillantás alatt!

"Az egészen természetes hatású, káprázatosan látványos, hosszú és sűrű szempillákért." Természetes alapanyagú műszempilla tincseket bőrbarát speciális ragasztóval az eredeti szempillák tövéhez rögzítjük, kellemetlenség érzet és mellékhatások nélkül. Tartóssága minimum 2-3 hét és az esetlegesen elveszett tincsek is gyorsan pótolhatóak.

 Gyakorlott kolléganőnk szaktudása révén „formálni” is tudják a szemed – csakúgy mint egy jó fodrász az arcot. Távol ülő szemeket optikailag közelebb hozhatnak egymáshoz, lefelé görbülő szemek ívét megemelhetik - a természetes, lenyűgöző hatás garantált.

Kiknek ajánljuk a szempilla hosszabbítást?

A szempillákat szálanként, fájdalommentesen a saját szempillákhoz rögzítjük ragasztóval. A pilla szintetikus szálakból áll, allergén mentes. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak, viselés közben nem érezhetőek.

Miért olyan természetes hatású az általunk készített pillasor?

Mert 12 különböző hosszúságú, 3-féle ívű és 3-féle vastagságú szempilla közül azt a kombinációt választjuk ki, ami a TE szemedhez és arcodhoz a legtermészetesebben illik. Így válik szép pillantásod elragadóan természetessé, elbűvölően titokzatossá.

Fülbelövés

Ízlésesen megválasztott fülbevalónk, arcunk egyik ékessége. Modern technológiával végzett eljárásunk higiénikus, gyors és egyszerű. Előkezelés speciális fertőtlenítő, immunerősítő készítménnyel, utókezelés BIOPTRON gyógyfényterápiával és ápolási tanácsadással. Fülbevalóinkat (18K aranyozott, illetve ezüst színű orvosi fém) ajánljuk nemtől és kortól függetlenül mindenkinek. "Az eredmény "kétszeresen" látványos.

Szőrtelenítés

Kellemetlen szőrszálaktól az átmeneti, vagy tartós megszabadulás ma már nem jelenthet problémát.

Gyantázás, IPL tartós szőrtelenítés

Szalonunkban tartós eredményeket biztosító IPL fénytechnológiás szőrtelenítés mellett, alkalmazunk hagyományos gyantázást, ennek egy újabb formáját a filmemulziós szőrtelenítést.

Vedd igénybe szolgáltatásaink! Élvezd felszabadultan a tengerpartot és napsütést!