1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Ultratone alakformálás

A készülék elve a természetes mozgáshoz hasonlóan az, hogy az izmok motorikus pontjaihoz test azonos elektromos impulzusokat juttatunk el, azok mozgatása érdekében. A különbség pusztán annyi, hogy ezzel a módszerrel az alakformálás, a szövetek kezelése és a zsírbontás nem a központi idegrendszer által vezérelve az idegpályákon keresztül történik, hanem a bőrfelületen keresztül, a precízen vezérelt Ultratone bio-computer optimális stimulációs jelcsomagjai által.

A létrejött mozgás akaratunktól független, erőfeszítés és fáradtság nélküli, és mentes bárminemű sérülés vagy rándulás veszélyétől.

Miért inkább BIO - stimuláció,  mint EMS - stimuláció?

A válasz egyszerű, a humán bio-elektronikus stimuláció szabadalma az Ultratone angol cég birtokában van. Ők találták fel és fejlesztették tökéletesre a londoni orvostudományi egyetemen. (1968-óta) Ezek a modern jelcsomagok sokkal komfortosabban és hatékonyabban dolgoztatják meg az emberi szöveteket, mint a technológiailag elavult EMS jelcsomagok, melyeket még "ruhába bújtatva" sem nevezhetünk sem komfortosnak sem pedig hatékonynak. (az izomláz egyáltalán nem egyenlő a hatékonysággal, sokkal inkább lokális erjedés azaz savasodás oxigénmentes környezetben)

Az Ultratone® elektromos stimuláció folyamatosan váltakozó összehúzódási és ellazítási ciklusokat juttat el a kiválasztott izomcsoportokhoz, újraformálva és tónusba hozva a petyhüdt és rugalmasságukat vesztett területeket, egyúttal ott csökkentve a nem kívánt centimétereket, ahol az a legfontosabb. A készülék használata rendkívül hatékony, kényelmes kezelés érzet mellett, rövid idő alatt látványos és hosszú távú eredmények érhetők el. Fontos tény, hogy az Ultratone testedzés után nem jelentkezik a hagyományos testmozgást kísérő erőteljes éhségérzet sem.

Kevesen tudják, hogy közönséges torna esetén kezdetben izomrostjaink mindössze 50-60%-át tudjuk csak elérni. A legújabb tudományos kutatások bebizonyították, hogy az izmaink egy szigorúan meghatározott sorrendben érhetők csak el. Először a kis motoros egységek aktivizálódnak, amelyek egyébként is napi használatban vannak, és megfelelő a tónusuk.

Az alakért felelős, nagy tömegű izmok, amelyek tónusukat veszítették csak nagyon lassan és sok erőfeszítés után jönnek újra működésbe. Ez az, amiért több hónapos tornázást igényel a tornateremben a testformáló izmaink akaratlagos kontrollálásának képessége, szakavatott tréner irányításával. Az Ultratone készülékünk fizioszekvenciálisan optimalizált programjai másodpercek alatt, egyetlen gombnyomásra elérik az izomszövetek 100%-át. Az Ultratone biostimuláció révén tehát éppen a nagy motoros egységek reagálnak először.

Ezáltal a hagyományos tornához képest többszörös hatékonysággal érhető el a zsírbontás. Ezzel a technikával csak a célizmok aktivizálása történik meg, és azon test területek megerősödése és megvastagodása elmarad, amelyek esztétikailag nem kívánatosak.

Az izmok aktivizálásával párhuzamosan a speciális Ultratone sub-impulzus együtt az alacsony frekvenciás, széles impulzusszélességű biostimulációs mintával lebontja a zsírszövetet a trigliceridek szabad zsírsavakká alakítása révén, amelyet azután a nyirokrendszeren keresztül kiöblítünk, és végül a szervezetből a belső szerveink munkájával természetes úton eltávoznak.

Az izomlázat, a napokig tartó izommerevséget, és a számtalan egyéb belső sérüléseket, szöveti fehérjék elégetését (RTL KLUB műsorban volt látható) mi meghagyjuk a másnak, és a sterilitást nélkülöző új őrületként terjedő "EMS-ruhatréningek" kedvelőinek.

Kezeléseink alap programkínálata: (1-13)

 

Ezek a leggyakoribb alap test programok:

Ultragyors méretcsökkenés: Nagyfrekvenciás, széles impulzusú mély jelek melyek az izmok erőteljes feszesítését, a zsírrétegek összepréselését és a felesleges szövetnedvek eltávolítását eredményezik. Ez egy ideális demonstrációs program olyan ügyfelek számára, akik 17 perc alatt hatékony és azonnali méretcsökkenési eredményeket kívánnak látni.

Karcsúsítás & Fogyasztás: Izom összehúzódások intenzív ciklusokkal, nyugalmi megszakításokkal, az ingerhatások és frekvenciák változtatásával. Az elektromos ingerjel mélyen behatol és stimulálja az izmokat, a metabolikus sebesség fokozásával segítséget nyújt a felesleges zsírrétegek elégetésében, miközben fokozza az izmok tónusát, behúzza azokat és feszesíti a laza bőrt.

Mélyizomtónus fokozás: A mély impulzusok és a hosszú stimulációs idők elérik azokat az izmokat is, amelyek normál módon nem elérhetők még aktív tornával sem. Ezeknek a nagy testformáló izmoknak a megerősítése gyors és kitűnő testkarcsúsítási és építési eredményeket ad.

Izomkidolgozás: Az intenzív fizioszekvenciális stimuláció aerobikusan transzformálja a kidolgozatlan izmok erősítését, íveket hoz létre és átformáz a tökéletes alak és a fitt test elérése céljából.

Cellulite kezelés: Az egyedi Ultrawave® jel és a frekvenciák intenzív váltakozása elmasszírozza a felületi faggyú depozitokat miközben bejuttatja az Ultratone Anti-Cellulit gél aktív hatóanyagait a bőr mélyebb rétegeibe a hatás optimalizálása céljából. Eközben feszesíti, tonizálja, megemeli és karcsúsítja a kezelt területeket.

Nyirokmasszázs: Ez a gyengéd program utánoz egy mélyreható, nyugtató masszázst és létrehoz egy nyirokkeringést aktivizáló hatást. A többlet szövetnedvek és méreganyagok eltávoznak, méregtelenítve a szervezetet és csökkentve a hasi és boka területek duzzadtságát.

Mell emelés, karok & kezek: Ez az új, gyorsan ható program áthalad egy bőrfiatalító kezelésen valamint a mell és a kar alatti izmok emelésére és erősítésére tervezett pontos jelsorozaton. Egy ilyen kezelésből álló kúra csodálatos, feszesen gömbölyű hatást ad a dekoltázs területnek és szilárdan tartja a mellet, miközben a mikroáram és a precíz jelek sorozatos változása megfiatalítja a mell és a kar bőrrétegeit.

Csípő, combok, popsi emelés, karcsúsítás: A mélyre hatoló impulzusok erőteljes és energetizáló sorozata kombinálva az Anti-cellulit beállításokkal és az Ultratone hatóanyagokat bejuttató Mikroárammal segít karcsúsítani a combokat és a popsinak szilárd és formás körvonalat ad. Ideális program a "körte alak" hatás csökkentésére és a cellulitiszes depozitok elsimítására. 

Medencefenék, szülés utáni kezelés, testtartás javítás: Az erősen speciális tappancs elrendezésekkel kombinált alacsonyfrekvenciás és hosszú stimulációs idők megerősítik és megfiatalítják a medencefeneket és a testtartó izmokat a rugalmasság visszaállítása és az alapvető belső szerveknek a helyes tartása céljából. Ez az ideális szülés utáni helyreállító kezelés és alapvető program olyan nők számára, akiknek medencefenék izom újrafejlesztésre, rugalmasságának fokozására és testtartás korrekcióra van szükségük.

 

Alap programkíbálatunkon túlmenően "végtelen számú" beállítási lehetőséget kínálnak Ultratone gépeink, melyek programozásuk során figyelembe veszik életmódod, táplálkozási szokásaid, sporttevékenységeid, valamint értékelik az elért eredményeket, és ennek megfelelően állítják át a következő alkalmad kezelési és jelsorozat beállításait egy szuperintelligens fáradhatatlan személyi ezdzőként. 

Az alábbi rovatokat kitöltve te is részt vehetsz egy KORREKT állapotfelméréssel egybekötött konzultáción, ahol szívesen megmutatjuk készülékeink tudását és közösen megtervezzük a lehető legoptimálisabb kezeléssorozatot számodra.  

ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj ( 5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Próbára tennéd mit tud az Ultratone amit mások nem?