1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Velashape kezelés

A fantasztikus eredményű Velashape kezelés 2007-es megjelenése óta a világ legnépszerűbb sebészeti beavatkozás mentes testkontúrozó, körfogat- és Cellulite csökkentő eljárása, professzionális színvonalon, megdöbbentően látványos eredményekkel.

Számos készülékgyártó próbálta meg utánozni... Igyekezetükben pusztán odáig jutottak, hogy a szlogeneket lemásolták, a lényeget a megdöbbentő és tartós EREDMÉNYEKET azonban nem. A Velashape készüléket a világ jelenleg legnagyobb eredményekkel bíró esztétikai készülékeit előállító cég - a Syneron gyártja. Jellemző a cégre, hogy kutatás-fejlesztési költségei jelentősen meghaladják bármely más gyártó ilyen jellegű kiadásait, és ez természetesen meglátszik a készülékek biztosította EREDMÉNYEKBEN is.

Magyarországon a legelső működő szépségklinika vagyunk, ahol Velashape kezeléseket végeznek - 2007 decembere óta.

VelaShape - a tökéletes alakformáló kezelés

A négy technológiát egyesítő VelaShape rendszer egyedülálló, szinergikus (együttes) hatást fejt ki a lágyszöveti zsírdepókra, zsírsejtekre és a bőrfelszínre. A VelaShape rendszer forradalmi újdonság a testkezelések között, hiszen több eljárást egyesítve - mint a bipoláris rádiófrekvencia, az infravörös fény energia, a pulzáló vákuumterápia és a kezelőfej görgői által létrehozott manuális nyirokmasszázs - többszörözi azok hatását. A kezelés műtéti beavatkozás nélkül átformálja és karcsúsítja az alakot. A VelaShape fájdalommentes, biztonságos és kiemelkedő hatékonyságú orvos esztétikai eljárás a test formálására és a cellulit csökkentésére a test legváltozatosabb zónáin.

Amikor megérkezel az első konzultációra, szakemberünk megvizsgálja a kezelendő területeket, és Veled közösen összeállítja az optimális kezelési programot. Figyelembe vesszük aktivitásod, életmódod, valamint táplálkozási szokásaid., anyagcseréd, és belső szerveid optimális működését. Pontos és szakszerű diagnózist követően elmagyarázzuk a lehetséges kezeléseket, ha szükséges más alternatív kezelési lehetőségeket is beillesztünk, annak érdekében, hogy ne csupán pénztárcád, hanem a kiválasztott testrészeid is elképzelésed szerint fogyjanak. Méréseink eredményét pontosan és precízen dokumentáljuk.

Mi valóban likvidáljuk a zsírsejtjeid!  - A kezelés során a felszínről bevitt szabályozottan intenzív hőhatás maximalizálja a zsírsejtek falának áteresztőképességét, melyek a belsejükben tárolt zsírokat a nyirokrendszerbe és  szövet közti zónákba engedik el. Az ily módon felszabadult zsírokat saját innovatív technológiáinkkal bontjuk le szervezetedben.

És mitől szépül varázslatosan bőröd? - A kezelés során a felszínről bevitt szabályozottan intenzív hő hatására a bőr feszességét adó kollagénrostok összehúzódnak, és ez azonnali feszülést eredményez bőrödnek. Ezzel párhuzamosan a hőterhelés hatására a bőr kollagéntermelő sejtjei aktivizálódnak. A sejtek javított működése minden esetben együtt jár egy hosszabb távú regenerációval , mely a kezeléssorozatot követően is pozitív és tartós változásokat eredményez.

És mitől lesz tartós az eredmény? - A javított szöveti funkcióknak köszönhetően a szervezetbe bevitt tápanyagok sokkal nehezebben fognak ismételten lerakódni az általunk kúraszerűen kezelt területeken, így az elért eredményeink tartósak lesznek. A továbbiakban elegendő lesz egy-egy "emlékeztető" kezelés ahhoz, hogy megőrizzük az elért eredményeket.

Miért érdemes nálunk a kezelést igénybe venni?

Ez a kérdés fel sem fog merülni, ha eljössz hozzánk egy KORREKT konzultációra, ám addig is íme három tény:

1.  Testkezelő kollegáink a Syneron cég magyarországi kizárólagos forgalmazójának (Center Kft.) elismert oktató-szakértői. 2006. év óta minden évben az izraeli gyártó által szervezett nemzetközi forgalmazói és szakértői továbbképzések aktív résztvevői. 26 év szépségiparban eltöltött alapos elméleti és gyakorlati szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

2. Nem biztos, hogy a szöveteidnek csak a Velashape orvos-esztétikai kezelés nyújt biztonságos és kielégítő  eredményekkel járó alternatívát. Amennyiben kínálatunkban (24 különféle testkezelő eljárás) van egyéb hatékony megoldás, segíteni fogunk Neked a lehető legoptimálisabb, és legkedvezőbb árú kezeléssorozat kiválasztásában, mely egészen biztosan kiváló  eredményeket hoz, és nem fog csalódást okozni.

3. Budapesten nagy valószínűséggel mi adjuk a legmeggyőzőbb árakat a garantált hatékonyságú saját fejlesztésú "New - Velashape" kúrára.

A VelaShape kezelések lehetőségei:

ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj (5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Alakformálási konzultációt szeretnék