1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

3MAX kezelés

Utolérhetetlen hatékonyságú alakformáló kezelésünk egyidejűleg 4 különböző technológia segítségével karcsúsít, feszesít és formál - pontosan ott, ahol te szeretnéd.   

A 3-MAX™ testkontúr átalakító készülék egy fantasztikus 2014 -es világújdonság.

Minden típusú szövetszerkezetre kifogástalan megoldást biztosít, lehetnek a szöveteid akár feszesek, akár lazán - petyhüdtek vagy éppen kőkemények az alatta felhalmozódott szöveti folyadékoktól, ezzel a technológiával nincsen akadály számunkra.  Nagyon alaposan lépésről-lépésre tudjuk átdolgozni szöveteid teljes keresztmetszetét a legmélyebb izomcsoportoktól egészen a bőrfelszínig, biztonságosan, fájdalommentesen és extra gyors hatékonysággal. 

Immár több mint húsz éve dolgozunk a szépségiparban, ám ez a készülék még a remek eredményekhez szokott vendégeinken is tud eddíg soha nem látott változásokat produkálni.

Mit érdemes tudni a kezelésről?

A kezelés érzése sokkal kellemesebb mint az eddig megszokott külön alkalmazott technológiáknál, a kezelőfejek komfortosan illeszkednek még a legvékonyabb testtájékra is, és az összes paraméterezhető beállítás az extra hatékonyságot szolgálja.

Hogyan dolgozunk az utolérhetetlen 3-MAX testkontúr átalakító rendszerrel?

Tested különböző területein - a szövetszerkezeteidben eltérő mennyiségű és minőségű folyadékok és tápanyagok találhatóak. Szakemberünk a testtájékok alapos felmérését követően összeállítja a lehető legoptimálisabb kezelési tervet a szöveteknek megfelelő kombinációval. Egyáltalán nem mindegy, hogy a szöveteidben mely testnedvből milyen mennyiségben található megrekedés, mert a például a 6cm mélységben és annál  mélyebben megrekedt folyadékok esetén a klasszikus rádiófrekvenciás kezelések már nem alkalmazhatóak. 

Kezelésed első szakaszában
amennyiben a szöveteidnek erre szüksége lesz,  elsőként az extra kavitációs kezelőfejet fogjuk alkalmazni, mely változtatható ultrahang frekvenciáinak köszönhetően segít a más technológiákkal megzabolázhatatlan zsírsavak láncainak megbontásában. Ez a technológia az aktív nyomáskülönbség változtatáson alapul és azt segíti elő a szöveteidben, hogy a nyirokfolyadékban található - egyéb módon nem oldódó molekulákat elegyíti össze a nyirokfolyadékkal, így az sokkal könnyebben tud majd a nyirokereken keresztül a kiválasztó szervekhez eljutni és a szervezetedből eltávozni. Ennek az alapkezelésnek hatására körfogatod máris pár centivel kevesebb, de nem állunk itt meg. 

Kezelésed második szakaszában
kolléganőnk a csúcs szuper és egyedülálló vákuumos hexapoláris kezelőfejet fogja bevetni a fellazított szövetekben található méreganyagok elvezetéséhez, a bőrfelszín alatt megbúvó zsíros lerakódások aktív felmelegítéséhez, melynek során a lágyszöveteidet biztonságosan és kontrolláltan fogjuk 60-65 C fokra felmelegíteni. Ekkor a zsíros lerakódásokban eltárolt méreganyagok kioldódnak és a szövetek közti foladék állományba kerülnek, majd a természetes fiziológiai utakon, azaz a nyirokrendszeren keresztül eltávoznak onnan. Ahhoz, hogy ezt a távozást elősegítsük, mindenképpen be kell vetnünk a kezelőfej extra vákuumos technológiáját, amely a véredények és nyirokerek keresztmetszetét akár duplájára tágítja, így biztosítva a MAXimális folyadék eltávolítást a szöveteidből, természetesen a vérkeringés és a vörösvértestek oxigénszállításának és oxigénleadásának MAXimalizálása mellett.

 

Jó- jó kimegy a méreganyag a bőröm alól, de mi lessz a bőrömmel? Laza lesz és "löttyedt"?

Nem - erről szó sincs - a kezelés során ugyanis a valódi hexapoláris technológiának köszönhetően a bőr kollagénszerkezete is aktív kezelésben részesül, és kettős hatásmechanizmus is jelentkezik amit a bőrödön fogsz érezni. Az első hatás az lesz, hogy a bőröd a kollagénszerkezet hő általi zsugorodásának köszönhetően szuper-feszessé változik, és a jó hírünk az, hogy ez a feszesség és a kollagénrostozat újjáépülése a kezeléseket követő 3-6 hónapon keresztül tovább tart.

Vendégeink gyakran kérdezik tőlünk, hogy a vákuum nem nyújtja-e meg a bőrt a kezelések során és nem lesznek-e kék zöld és lila foltosak a kezeléstől? - Nos a kilencvenes években alkalmazott egyszerű vákuumos készülékek nehéz kezelhetősége és a folyamatos szívóhatás megfelelő beszabályzása bizony sok kívánni valót hagyott maga után, mára azonban a 3-MAX™ készülékkel végzett kutatás-fejlesztéseknek hála olyan ritmikusan pulzáló vákuumos eljárásokat fejlesztettek ki és programoztak be a gépbe, melyek a bőrödhöz kíméletesek - az alatta található zsíros lerakódásokhoz és méreganyagokhoz viszont kegyetlenek lesznek.Vendégeink MAXimálisan elégedettek az eredményekkel, nézd meg videónkat és olvasd el mit mondanak akiket már kezeltünk:

Érdekel a 3-MAX kezelések extra hatékonysága