1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Vibro style

A Vibro Style gép egy új technológiai találmány a sporteszközök, a fitness, az egészségmegőrzés területén. Speciális tréning gyakorlatokkal jelentősen javul az erőnlét, az egészségi állapot, illetve a sport- és funkcionális teljesítmény. A rezgő lap másodpercenként többször vibrál a ránehezedő test, vagy felhelyezett testrész alatt, melyre a szervezet válasza az azonnali izomstabilizálás, izomkontrakció - az egyensúly megtartása érdekében.

Ez a reflexes izomösszehúzódás eredményezi a jó áteresztőképességű és vérketingésű izomszöveteket, az izomrugalmasság, a koordináció és az izomerő javulását. 10 perc edzés felér 50 perc intenzív tréninggel.

10 perc alatt meg sem izzadsz, nem kell feleslegesen a törölközőt, edzőruhát, magaddal cipelned: ugorj be reggel munka előtt egy gyors edzésre, de leszaladhatsz ebédidőben is, vagy akár este hazafelé menet.

Stimulálja az egész testet, az összes izmcsoportot és keringési rendszert a VibroStyle:


Milyen kapcsolat van a VibroStyle edzés és a test energetikai rendszerei közt?

A mindennapok során az emberi test nem pusztán az elfogyasztott és testnedvekben oldott tápanyagokból nyerhető energiákat használja fel működéséhez, de a környezetben fellelhető energiákat is képes hasznosítani, "begyűjteni". Ezek a felvett éteri energiák a testet behálózó finom energiacsatornákon ún. NADI-kon keresztül haladnak és teljesen behálózzák az emberi testet. A stressz hatására az emberi izomzat feszültté válik, és az idegpályákon keresztül csak a nagy sebességű, nagy amplitúdójú elektronikus jelek képesek aktívan áthaladni. Az izomcsoportokat adott frekvenciákon átmozgatva - rázással lelazítva az izomzatot alkotó aktin és miozin szálak feszültségét, a rostszerkezet ellazul és az idegpályák vezetőképessége lehetővé teszi a finom nyugtató energiák áthaladását az energiacsatornákon. A laza izomzat hatására a szellem is megnyugszik, és egy jóleső ellazult érzés tölt el. Felejtsd el a stresszt és a negatív energiákat, a Vibrostyle edzés hatására jókedvű, aktív, optimista leszel.

Kiknek ajánljuk a VibroStyle használatát? 

✓ Alakformálásra vágyók számára:
Megmeli a pulzust és az anyagcserét, ezáltal javítja és gyorsítja az emésztést, gyorsabban égnek el a kalóriák az edzéseket követően is. Célzottan edzhetők a cellulite által sújtott területek (fenék, comb), illetve a lokális zsírlerakódások területei (has, derék), ami feszessé, formássá teszi az edzett izmokat, és fellazítja a bőr alatti pangó zsírsejteket. Felgyorsítja a vér- és nyirokkeringést, ezáltal (megfelelő folyadékbevitel mellett) segíti a salakanyagok, bomlástermékek gyors kiürülését. Tónusossá, feszessé teszi a bőrt, javítva a bőr alatti kollagén rostok állapotát, növeli az elasztin termelést, ezzel kisimíthatja a finom vonalakat.Növeli a szervezet endorfin szintjét, egyidejűleg lecsökkenti a stressz hormon szintjét, jobb közérzetet biztosít.

✓ Ülőmunkát végzőknek:
10 perc edzés alkalmas a derék- és gerincfájdalmak enyhítésére, megszüntetésére. Gerinc melletti izmok célzott erősítésére, amely az ülőmunka során a porckorong kopás, porckorong-sérv megelőzésében rendkívül fontos! Vérkeringés, nyirokkeringés fokozására. Testszövetek oxigénellátásának javítására. Aktivitás fokozására és fenntartására. Testtartás javítására, egyensúlyérzék fejlesztésére. Idegrendszer működésének szabályozására. Általános közérzet javítására.

✓ Idősebbeknek:
Az idősebb korosztály számára azért is különösen ajánlott, mert a testvibráció nem terheli meg a szívet és az ízületekhez is kíméletes! Csontritkulásos folyamat megállítására és visszafordítására. Inkontinencia problémák megszüntetésére. Belső izmok tónusának visszaállítására. Cukorbetegek alsó végtagi érszűkületi problémáinak kezelésére. Parkinson kór, szklerózis multiplex, agyvérzés (stroke) utáni rehabilitációs kezelésre. Hosszabb ideig ágyhoz kötött betegek leépült izmainak újbóli felépítésére. Ízületi károsodás (arthrosis) rehabilitációjára. A vérkeringés serkentésére. Az izmok közötti koordináció javítására. Az egyensúlyérzék javítására. Ruganyosság, rugalmasság fejlesztésére. Fiatalosság hosszú távú megőrzésére. Jó közérzet, jó kondíció elérésére.

✓ Sportolóknak:
Rövidebb idő alatt hatékonyabb edzésmunkát eredményez, mert az izomrostok 80%-át megmozgatja a reflex jellegű mozgásnak köszönhetően (a normál edzés 40-45%-os hatásfokával szemben). Jóval több "gyakorlatot" végez az ember, mert a vibrációnak köszönhetően az izomrostok másodpercenként 10 - 60-szor húzódnak össze és ernyednek el (összehasonlítva egy erőgépes combizom edzés percenkénti 4-5 összehúzódásával és elernyedésével). Bemelegítésre, edzés utáni levezetésre is kiváló. Sportsérülések rehabilitációjára - húzódás, izomláz. Robbanékonyság fejlesztésére. Izomerő, hatékonyság fejlesztésére. A függőleges ugrási képesség javítására. Az alsó végtag mechanikus teljesítményének növelésére. A vázizomzat erőkifejtő képességének a javítására.

✓ Fizikai munkát végzőknek:
A komoly fizikai teljesítményhez nélkülözhetetlen gyors, robbanékony, dinamikus izomzatot épít fel. Jobb állóképességet, nagyobb munkabírást eredményez. Rendkívül hatásos sportsérülések, húzódások, izomláz tüneteinek enyhítésére és rehabilitációjára. A test szinte összes izma vibrációs trénerrel edzhetővé válik. Rövid idő alatt (napi 10-20 perc) elérhetővé válik az aktív sejtállomány érték növelése, a jobb minőségű izomzat felépítése, amely nélkülözhetetlen a komoly fizikai teljesítmény eléréséhez és fenntartásához.

Kiknek nem ajánljuk a VibroStyle használatát?

Daganatos megbetegedések esetén, akut sérülések és trombózisok esetén, friss törések után, heveny gyulladás, fertőzés esetén.

Közvetlenül a műtéteket követően; vesekő, epekő esetén. Fém implantátumok, protézisek esetén, valamint áldott állapotban.