1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Lymphobionie

Tökéletes megoldás a természetes szépségért a tudomány segítségével. Mélyreható sejtszintű beavatkozás 6 különböző professzionális technika ideális kombinációjával, az azonnali szembetűnő eredményekért és különlegesen tartós hatásért. A bőr optimális élettani funkcióinak helyreállítása - az egészségesen szép bőrért.

A varázslatos Lymphobionie® kezelés

Elsőként nálunk a Francia Lymphobionie (limfobioní) egyedi és teljes körű arckezelő rendszer.

Korrekció felsőfokon - az arc újjászületéséért.

Próbáld ki, milyen "szépen élni"! Az egészséges bőrödről szépséged fog árulkodni.

Az optimális hatás eléréséhez mindössze 3-4 kezelés elegendő lehet!

Méregtelenítő hatású vibrációs sejt elektroterápia

A két vibrációs kezelőfej az alkalmazott elektro-terápiával eltávolítja a szennyeződéseket és méreganyagokat. A mitesszerek,bőrvörösség, fekete foltok halványodnak, az arcszín letisztul, csökken  a szemek alatti duzzanat. Helyreállítjuk a sejtmembrán áteresztő képességét, aktiváljuk a keringést, fokozzuk a bőr vízmegtartó képességét, pozitívan hatunk az anyagcserére.

 

Ultrahangos Piezo - Peeling

Az aktív hatóanyagos felületi mikro-vibrációval eltávolítjuk az elszarusodott bőrrétegeket, elhalt sejteket, smink lerakódásokat, csökkenti mélyen ülő mitesszereket, hegeket, pigment foltokat és rendellenes felszíni egyenetlenségeket. Szabályozzuk a faggyú kiválasztást és aktiváljuk a sejtregenerációt.

 

Feszesítő hatású vibrációs sejt elektroterápia

Az  alkalmazott vibrációs sejt elektro-terápiás mély celluláris masszázs segítségével megemeljük és tonizáljuk az arcbőrt. Jó tónusú feszes szövetrendszert, homogén bőrképet létrehozva.  Az erőteljes ráncokat tompítjuk, a finomakat elsimítjuk. Megemeljük az arc területeket homlok, szem, orca és toka zónát. Jóleső nyugalom, relaxáció élményét éled át, azonnali látványos eredményeket tapasztalva.

 

Lézeres bőrfiatalítás és face-lifting:

Tartós arctónus javulást eredményez, aktiválja a kollagén szintézist, átalakítja a szubkután rétegeket (fibroblastok). Szabályozza a sejten belüli és kívüli struktúrák közötti kölcsönös áramlásokat, növeli a kapilláris erek áteresztő képességét, javítva az anyagcserét. Tonizálja az ér- és nyirokrendszert. Fokozza a sejtek energiatermelését (ATP-szintézis), stimulálja az új bőrsejtek keletkezését.

 

Kémiai hatások:

A kezelés folyamata során olyan hatóanyagokat használunk, melyek az ionos kapcsolatok és kötések megváltoztatásán keresztül gyakorolnak aktív hatást a felszíni és mélyebb szövetrétegekre. Szövet újjáépítő, ránccsökkentő, antioxidáns, gyulladásgátló, hidratáló, regeneráló hatóanyagok - méhpempő, aloe vera, szerves szilicium, C-vitamin, növényi kivonat koncentrátumok - segítségével.

 

Mechanikai hatások:

A manuális Lymphomasszázs technikával erőteljesen méregtelenítjük az arcbőrt, helyreállítjuk a metabolikus funkciókat, megszüntetjük a puffadtságot. Feszesítünk, csökkentjük a ráncokat. Lehetővé tesszük az energiák és alkalmazott kozmetikumok mélyebbre jutását és aktívabb, egyenletesebb asszimilációját.

 
 
 

Arckozmetikai készítmények:

A Lymphobionie® eljárás során a biokémiai folyamatokba avatkozunk be a nyirokfolyadék ionizációjának kihasználásával. Szabadalommal védett innovatív Francia sejtbiológiai eljárás, mely magában foglalja, ugyanakkor magasan felülmúlja a tradicionális kozmetikai kezeléseket.

 

Keresd fel Te is bátran egy korrekt konzultációra budapesti szépségszalonunkat, hogy akár a Francia Lymphobionie technológia, akár más kezeléseink segítségével arcod megújulhasson.

Arc konzultációt szeretnék