1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Szülés utáni alakformálás

Mint gyakorló szülők tudjuk, hogy az elmúlt 9 hónap melyet áldott állapotban töltöttél - egy új tapasztalatokban gazdag, rendkívüli utazás volt. Szervezeted drámai és megerőltető változásokon ment keresztül - egy csepp test és csepp kis lélek is benned erősödött, benned fejlődött. Mire e világra érkezett már alaposan gyarapodott súlyocskája és térfogata egyaránt. E súlygarapodásnak TE MAGAD adtál teret azáltal, hogy tested az anyai ösztönöknek és a hormonális szabályozának köszönhetően maximálisan kitágult, és mint védőburok vette körül e csöppnyi fejlődő kis Isteni magvacskát. De most más a helyzet 

Gratulálunk! A lehető legszebb dolog történt veled - Édesanya lettél...


Szinte minden édesanya igyekszik gyermekei megérkezését követően mielőbb visszanyerni eredeti alakját, ebben nem te vagy az egyetlen.

Sokak számára bizony kihívás, hogy a hasi zónák nagyon lassan és kitartó edzésteljesítményt követően alakulnak csak vissza.

De nem nálunk! Segítünk abban,

A kezeléseink elsődlegesen a tested mélyen található izomcsoportjait érintik, ezeket speciális gépeink segítségével fogjuk alaposan átmozgatni és megtornáztatni, úgy ahogy ezt sem otthon sem konditeremben önállóan nem tudod. Azon szövetrészek, melyek a szervezeted és a gyermeked számára káros méreganyagokat tárolják, nagyon csekély mértékben, vagy egyáltalán nem kerülnek kezelésre. Míg az anyatejes táplálási szakasz tart - mi nem alkalmazunk olyan kezeléseket, melyek a méreganyag depozitok intenzív nyirokrendszerbe beürülését idézik elő. Tehát mi 100% biztonságosak és rendkívül hatékonyak leszünk.

"Aranyszabályok:"

1.) Amennyiben kizárólag anyatejes táplálási módot alkalmazol, mindenképpen várd meg míg gyermeked legalább 4 hónapos lesz, ha nem táplálod gyermeked saját anyatejjel, gyere bátran a kezeléseket teljesen kockázatmentesen végezzük el a testeden.

2.) Gyermeked 4 hónapos korától fogva, vagy vegyes táplálás esetén (anyatej & tápszerek) ez a típusú kezeléssorozatunk egyáltalán nem jelent rizikófaktort.

3.) Ha nem szeretnéd másra bízni gyermeked - míg mi az alakformáló, arckezelő kezeléseket végezzük rajtad, hozd el bátran magaddal, megteremtjük számotokra azt az intim légkört, amelyben gyermeked és te is kikapcsolódhatsz.

Nézd csak, van pár előtte-utána fotó egy szkeptikus doktornőről, aki kipróbálta a szülés utáni rehabilitációs csomagunkat, és azóta is szívesen ajánl bennünket:

     


Az elvégzendő kezeléseink pontos élettani ismertetését és további fotó-dokumentált eredményt személyes találkozásunkkor mutatunk.

Szívesen megnézem tested és szöveteid szülést követő állapotát, és készítek egy kezelési tervet ami garantáltan hatékony. 

Jelentkezhetsz a 20 / 97 97 414 telefonszámon, vagy az alábbi űrlapot kitöltve. Visszahívlak és biztosítok számodra egy KORREKT személyes konzultációs lehetőséget.

Szülés utáni alakformálás konzultációt szeretnék