1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Arc szőrtelenítés

Az arcon található nem kívánt szőrzet borzasztóan idegesítő tud lenni ha nem abból élsz, hogy szakállad van és tökéletesen énekelsz mint Pavarotti. Legyen szó akár pár apróbb szálról vagy több tucatnyi renitens szőrszálról - a tuti megoldás minden bizonnyal ezek lehetőleg végleges eltávolítása. 

A neten gyakran hirdetnek végleges szőrtelenítést, nálunk inkább a "nagyon hosszan tartó szőrmentes állapot" felel meg leginkább a szakmai, etikai és emberi hozzáállásunknak. Van olyan vendégünk akit 2004 februárban és októberben kezeltünk 8 alkalommal és azóta sem nőtt egyetlen szőrszál sem a kezelt területen (nyak & hát), míg másnál például 6 év elteltével egyetlen alkalom emlékeztető kezelés szükséges lehet (alkar).

2004 óta végzünk IPL -es szőreltávolító kezeléseket, nagy teljesítményű készülékekkel, mindíg a páciens kezelt területeinek igénye szerint megválasztva kezelésünket. Nagyobb energiasűrűséggel általában nagyobb területeken dolgozunk, illetve a mélyebben elhelyezkedő szőrtüszők kényes zónáin. IPL készülékkel pedig a felszínhez közeli szőrtüszők esetén végzünk kezeléseket. Az IPL készülékkel végzett kezeléseket tapasztalt  szakemberre bízzuk.

Elérhető a teljesen szőrmentes állapot? - bizonyítottan elérhető

Haragudhatsz, de a személyes konzultációnk során - meg fogjuk mondani neked őszintén ha - orvos - esztétikai szakemberünk diagnosztikája alapján a kezelést mi nem vállaljuk el, mert nem szeretnénk neked csalódást okozni. A becsületünk és a rólunk kialakult pozitív képet - nem szeretnénk készpénzre váltani. 

Mikor nem végzünk rajtad kezelést?

Amennyiben hozzánk fordusz, de már részt vettél korábban bármilyen lézeres, vagy IPL kezeléseken sok értelme nincsen annak, hogy mi is próbálkozzunk. Ilyenkorra általában a kisebb teljesítményű készülékekkel sikeresen "kiszőkítették" a szőrzetedet, azaz nincsen benne festékanyag amit használni tudnánk, hogy a fényimpulzusainkat hőenergiává alakítva megsemmisítsük a nem kívánt szőrzetet.

Tapasztalt orvos-esztétikai szakemberünk szívesen megnézi arcod szőrzetét. Készít számodra egy korrekt kezelési tervet, ami garantáltan hatékony lesz. Ha nem tudunk segíteni, mi azt is el fogjuk mondani neked, bennünk nem fogsz csalódni. 

Jelentkezhetsz a 20 / 97 97 414 telefonszámon, vagy az alábbi űrlapot kitöltve. Visszahívunk és biztosítunk számodra egy KORREKT személyes konzultációs lehetőséget. A személyes konzultáció tapasztalt szakemberünkkel történik.

Arc szőrtelenítés személyes kozultációt szeretnék