1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Múlt és jövő

Küldetésünk és történetünk

A Kelet és Nyugat eszmevilágának és technikai vívmányainak ötvözése jellemzi filozófiánkat, a tradícionális értékek megbecsülése mellett a folyamatos megújulás lehetőségeivel együtt változunk és képezzük tovább magunkat.
 
Szalonunkban a hagyományos kezelési módszerek mellett a legújabb, professzionális orvos-esztétikai gépekkel, eljárásokkal, valamint csúcsminőségű természetes alapanyagú natúrkozmetikumok és aromaterápiás készítmények alkalmazásával végzünk, bőrszerkezet javító, arc- és testszépítő, alakformáló, fiatalító kezeléseket.

Salaktalanító, sejtszinten méregtelenítő kezelési eljárásokat végzünk az egészségesen szép bőrödért, alakodért, a kellemes közérzetedért és harmóniádért. Így érezheted magad jól az új bőrödben megtisztulva ; rugalmasnak, fiatalosnak és megnyerőnek, ami a boldog és kiegyensúlyozott élet feltétele.

Szakembereink, kollégáink és gyakornokaink szeretet-központúsága, felkészültsége, szakmaszeretete és folyamatos továbbképzése mellett, egyedülállóan széleskörű gépparkunk és magas színvonalú technológiáink biztosítják exkluzív minőségű, pénztárcabarát árakon nyújtott egyedülálló szolgáltatásainkat. Kellemes hangulatú szalonunkban minden vendégünknek teljes testi-lelki kikapcsolódást igyekszünk biztosítani.

Összehangolt munkával, szeretetteli - barátságos és kellemes légkörben várnak téged is munkatársaink.