1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Zsírgyalu kezelés

Speciális készülékünk segítségével több típusú vákuumot hozunk létre a kezelt bőrfelszínen, mely felemelkedik a szívófej két belső görgője közé. A mobil görgők automatikusan igazodnak a bőr vastagságához, valamint a szövet tömörségéhez. Ezt követően alaposan átmasszírozzuk a kiválasztott területeket, megszabadítva tested a lerakódott méreganyagoktól, a feleslegesen felhalmozódott nyirokfolyadékaitól.

A "Zsírgyalu"® eljárást és a kifejezést Györkös Balázs találta ki és fejlesztette 2004. áprilisban. Minden általa oktatott kezelő szakember vizsgázott az eljárásból, melyet névre szóló aláírt Diplomája igazol.

VIGYÁZZON HAMISÍTJÁK!

A "ZSÍRGYALU" kifejezés a masszázs technikát és eljárást jelenti, nem a készülék neve. De jól hangzik ugye?  Ne dőlj be a csalóknak...

A korábban alkalmazott kék-zöld foltokat hagyó vákuumos "kötőszövet gyilkos" vákuumos eljárásoktól kezelésünk teljes mértékben eltér. Szakavatott kollégáink kezei közt valóban fájdalommentes és rendkívül hatékony. A masszázskezelés általában 45-60 percen keresztül tart, eközben a kezelőágyon pihensz, relaxálsz. Gördülékeny alakformálás

Az alapos diagnosztizálást követő masszázskezeléseinket három fő lépésre fogjuk osztani, melynek során:

1. ) megnyitjuk a nyirokzónákat, lazítjuk azon területek izomkötegeit, melyek kezeléseink szempontjából kulcsfontosságúak

2. ) cellulit kezelés - lépésről-lépésre fellazítjuk a helyi cellulit-lerakódásos területeket, egészen különleges kezelőfejeket alkalmazva

3. ) a különböző méretű görgőfejekkel intenzív kezeléseket végzünk a test kiválasztott területein

+.) jön egy kis meglepetés hátmasszázs, aminek során a gerinctartó izomzatot egészen mélyen átgyúrjuk

A kezeléseink során kiváló tulajdonságú koffein és aloe-vera tartalmú hatóanyagokat, masszázskrémeket fogunk alkalmazni, tehát nem pusztán a készülék kezelőfejének mechanikai hatásait hasznosítjuk. Csak abban az esetben fogjuk ezt a technológiát alkalmazni, amennyiben ez a kötőszövetedben valóban hatékony változásokat fog eredményezni.

Milyen változásokra számíthatsz már az első kezeléstől, ha részt veszel egy masszázskúrán:

A zsírgyalu kezelést hetente 2-3 alkalommal javasoljuk, kúraszerűen igénybeveni. Egy-egy kúra a kötőszövet állapotától függően 10-15 alkalomból áll. A masszázs során a bőrfelszín alatt található nyirokfolyadékokat akár az eredeti áramlási sebességük ötvenszeresére is felgyorsítjuk, ezért a fokozott folyadékfogyasztás kulcsfontosságú kezelésünk szempontjából.

A fokozott folyadékfogyasztás segít alakformálási céljaid mielőbbi megvalósulásában. Töltsd ki bátran az alábbi rovatokat, mi pedig biztosítunk számodre egy korrekt konzultációs lehetőséget ahol számos felmerülő kérdésedre válszt kaphatsz, sőt a kezeléseket igény szerint ki is tudod próbálni.

ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj ( 5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Alakformálási konzultációt szeretnék