1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Aromaterápiás fáslizás

Egy teljesen természetes és rendkívül hatékony osztrák testkezelési rendszer arra, hogy jó néhány centimétert veszíts tested körvonalából - onnan fogyj le, ahonnan szeretnél - egyúttal megszépüljön a bőröd.

A módszer újszerűségére és szakmai elismertségére tekintettel, a technológia és a hatóanyagok kifejlesztéséért Dr. Georg Dolensky Urat az Európai Feltalálók Nagydíjával tüntették ki. Az eljárást szépség- és wellness szalonok ezrei végzik nagy sikerrel Európa szerte.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük 3 - 4 db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszerrel a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek el a lerakódott fölösleges tápanyagok!A Wiener Kosmetikum aromaterápiás fáslizó módszer a hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagokban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel. A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa. A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie, és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

Módszerünk azért kimagaslóan hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80 %-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy a Wiener Kosmetikum aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás. A méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére. (haskötény esetén a 18 cm-es körfogat csökkentési eredmény sem számít ritkaságnak) Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként alkalmazva.

Ezt az Ausztriában 1990-óta folyamatosan fejlődő kezelési eljárást 1998-tól végezzük vendégeinknek, mert a konzultációnk során megbeszélteket betartva mindenkinél kifogástalan, látványos eredményeket hoz. A természetes natúrkozmetikai kezelőanyagok változatossága biztosítja számunkra a különböző kötőszöveti állapotok kezelésének kiapadhatatlan forrását.

Nem vagy benne biztos, hogy e kezelés neked is olyan jót fog tenni, mint másnak? Jelentkezz be bátran egy KORREKT személyes konzultációnkra, szívesen megnézzük TE mit tartasz problémásnak, és Mi milyen megoldásokat tudunk neked kínálni ezekre.

ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj ( 5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Alakformálási konzultációt szeretnék