1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Férfikozmetika

Míg korábban szinte csak az édesanyjuk vagy barátnőjük "unszolására" hozzánk látogató tinédzser korú fiúk arctisztítása volt jellemző, mára jelentősen megváltozott a férfiak hozzáállása szépségklinikánk által kínált szolgáltatásokhoz.

A "teremtés koronája" szeretné magát sikeresnek érezni? Ehhez nem lesz elég, hogy reggeltől estig dolgozol, hogy meglegyen a jó autó, nem lesz elég a nagy házad, mert tükörbe nézve tapasztalhatjod, hogy az évek nem múlnak el nyomtalanul sem arcodon, sem testeden. Rajta hát, számoljunk le végre a megereszkedett arcokkal, a karikás szemekkel, a sápadt arcbőrrel, a pocakokkal, a nem kívánt szőrzettel. Minél korábban kezded, annál gyorsabban és olcsóbban fogod megúszni. Gyakorlott fiatal csinos kozmetikus lányaink alig várják, hogy fantasztikus arc- és ,testkezeléseikkel megmutathassák milyen lesz egy valóban sikeres ember bőre a tükörben, mikor belenézel.

Ha máris kedvet kaptál, a lap alján üzenj nekünk és visszahívunk, vagy hívhatod a 20/979-7414 mobiltelefonszámot, Andrea szívesen ad konzultációs időpontot.

(a konzultáció azért szükséges mert elmondod TE min szeretnél változtatni, MI meghallgatjuk és javasolni fogjuk a számodra leghatékonyabb és legkedvezőbb szolgáltatásainkat)
És még néhány fontos információ, ha szeretnéd alaposabban megismerni a bőröd:

Milyen különbségek vannak a férfi és a női bőr között?

A férfiak és a nők bőre az azonos feléptés ellenére sok mindenben eltér egymástól. A férfiaknál a szaruréteg 15-20%-al vastagabb, mint a nőknél, ebből adódóan bőrük durvább és ellenálóbb. A vastagabb szaruréteg miatt a kozmetikumok fekszívódása gátoltabb és lassabb, ezért fokozott figyelmet kell fordítanunk a mechanikai peelingek használatára, melyekkel a felső elhalt hámréteget eltávolítjuk mert ezáltal bármilyen technológiát is alkalmazunk majd a kezelsek során - sokkal könnyebben tud felszívodni a bejuttatni kívánt hatóanyag, ampulla, vitaminkészítmény.

A rendszeres borotválkozás eltávoíthatja a bőrt óvó hidrolipid filmréteget, ezért fokozódik a bőrön történő vízveszteség, ami vízhiányos bőr kialakulásához vezethet, tehát borotválkozás után mindig érdemes hidratálni a bőrödet. Ha megoldhatod inkább hidratáló balzsamot használj, mint arcszeszt, vagy ha az arcszeszt kedveled ne felejts el utána hidratáló krémet felvinni.

A felső szarurétegek kiszáradásával a bőröd irritáltá, érzékennyé válhat, kipirosodhat, viszkethet és szőrtüszőgyulladások jelenhetnek meg, mellyel valjuk be sokan küszködnek, pedig egy kis egyszerű odafigyeléssel elkerülhető ez a fajta érzékenység. Érzékeny, gyulladt bőr esetén, viszont már kerüld az otthoni mechanikai radírok használatát, mert azzal csak még jobban irritálod a bőröd! (tudod, a frissen festett verdát soha nem polírozzuk...)

Azért van jó hírünk is, mert

a férfiak irharétegében lényegesen tömörebb a kollagén és az elasztikus rostok (ezek felelősek a bőr feszességéért, rugalmaságáért) tartalma magasabb, ezért bőröd több nedvességet lesz képes megkötni. Természetesen idővel a férfi bőr is veszít rugalmasságából, de ez a folyamat lényegesen lassabb, mint a hölgyek esetében. Az életkor előrehaladtával megjelennek a mimikai és a természetes öregedéssel együtt járó ráncok. Elég párszor leégned a napon, máris tapasztalhatod, hogy bőröd gyorsan kiszárad és elsőként a szemed környékén és a homlokodon fogsz nemkívánt ráncokkal találkozni. Vigyázz a bőröd nedvességtartalma nem azonos a zsírosságával, vagy zsírtartalmával mert szervezetedben az androgén (férfi nemi) hormon lényegesen nagyobb arányban van jelen, ami a durvább, zsírosabb és tág pórusú bőrért felelős. Ezeknek a hormonoknak köszönhetően bőröd faggyú- és verejtékműködése sokkal aktívabb, de ugyanez felelős a fokozott izzadásért és a szőrösödésért is.

Mi az amire extrán figyelj oda, mert

a bőr vérkeringése az életkor előrehaladtával csökken, ezt a dohányzás, az alkoholfogyasztás méginkább rontja. A szöveti oxigénellátás és keringésromlás miatt salak- és méreganyag felhalmozódás várható, mely kötőszöveti károsodáshoz, a rugalmasság csökkenéséhez vezet nálad is. Az időről - időre nálunk elvégzett rendszeres kozmetikai kezelések, a tisztítás, az arcmasszázs, a bőrtáplálás, és szükség esetén az elektromos arcfiatalító kezeléseink nagyon sokat segítenek a bőröd állapotán - és az elért jó eredmények megőrzésében.

Hogyan ápolhatod a bőrödet?

Azt hiszed, hogy ápolás alatt napi több órányi kencézés, meg arcpakolást értünk? Nem. Csak pár apró dologra kell odafigyelned, hogy bőrödnek tényleg a legjobbat add, és elkerüld a korai ráncokat és vízhiányos állapotokat. A legtöbb férfi bőre főleg fiatalabb korban egyáltalán nem igényli az extra krémezést, viszont még a látszólag szép hidratált bőrnek is kell a védelem és a táplálás.

Letisztításhoz, peelingezéshez használj a bőröd típusának megfelelő készítményeket. Kolléganőim a konzultáció során minden esetben meghatározzák a bőrtípusodat és szívesen ellátnak termék ajánlásokkal, és tanácsokkal a számodra legmegfelelőbb otthoni bőrápoláshoz.

Te is 100% elégedett akarsz lenni? Jelentkezz be bátran egy térítésmentes konzultációra mert mi garantáltan csak a legszükségesebb kezelést és terméket fogjuk neked ajánlani, így te is szívesen ajánlhatsz majd minket barátaidnak, ismerőseidnek.

Érdekelnek a Férfiak számára nyújtott kozmetikai kezeléseitek