1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Gépi hullámmasszázs

Speciális masszázsterápiás készülékünk segítségével egy relaxáló, kellemes hullámzó masszázst alkalmazhatunk a lábakon, törzsön és a karokon, annak érdekében, hogy a szövetekben felhalmozódott méreganyagokat, zsírokat és többletfolyadékot a szervezetből természetes úton eltávolítsuk. Kezeléseink eredménye könnyű láb érzet, körfogatcsökkenés, a kötőszövet feszesedése, valamit javulnak a narancsbőr tünetei.

Miért a gépi nyirokmasszázst ajánljuk?

A salak- illetve méreganyagok testünkből történő eltávolítása kulcsfontosságú egész szervezetünk megfelelő működése szempontjából. A szervezetünk számára felesleges, káros anyagok elszállításáról jelentős mértékben nyirokrendszerünk gondoskodik. Az emberi test több nyirokeret tartalmaz, mint véreret. Ezek a nyirokerek sejtjeink belsejéből, illetve a sejt közti állományból vezetik el a felesleges anyagokat. Szívünk aktívan működő pumpaként tartja folyamatos mozgásban a vért testünkben, nyirokrendszerünk azonban nem rendelkezik ilyen "szivattyúval". Kizárólag helyes életmód,  táplálkozás és rendszeres mozgás mellett biztosított a megfelelő nyirokáramlás, salakanyagok elszállítása.

A nyirokfolyadék áramlásának lelassulása, tehát a méreganyagok felhalmozódása, a szervezet elsavasodása, az anyagcsere folyamatok károsodása, valamint belső szervek elégtelen működése, számtalan esztétikai problémát okozhat:


Az általunk alkalmazott, különböző típusú, változatos programkínálatú hullámmasszázs berendezések minden alkalommal látványos és a kezelések során egyre tartósabb eredményeket biztosítanak. A nyirokmasszázs önmagában is hatékonyan veszi fel a harcot az egészséges szervezetért, azonban a zsírbontásos kezeléseket kiegészítve hatványozott siker érhető el.

Alapos diagnosztizálást követően, az elért eredmények fokozása érdekében, kiegészítő kezelésként különböző speciális hatású kozmetikumokat (pl. salaktalanító, feszesítő hatással) is bemasszírozhatunk a problémás területekre.

A kezelések során végezhetünk:

 ÉRDEKLŐDÉS, BEJELENTKEZÉS

A hívásokat nyitvatartási időben tudjuk fogadni.

Időpont egyeztetést, visszahívást a  megkeresések sorrendjében tudunk biztosítani.

Töltsd ki az űrlapot, szívesen biztosítunk egy személyes konzultációt,egy személyre szabott diagnosztikával, a leghatékonyabb kezelés sorozat, kúra összeállításához.

Az étrendi, életmód tanácsadás mellé, egy méregtelenítő, relaxációs nyirokmasszázst vagy fitness vibro stylet kapsz ajándékba.

A konzultációs díj ( 5000 Ft) jóváírásra kerül a bérlet árából.

Alakformálási konzultációt szeretnék