1074 Budapest, Dohány utca 16-18. 1/3.
H-P: 08:30 - 20:00
+36-1/215-6351, +36-20/979-74-14
Elérhetőségek

Ultratone kezelés

A maximális hatékonyságú kezelés során arcfiatalító bio computeres rendszerünk segítségével végezzük el lépésről-lépésre az arc újraformálását, tónusfokozását, méregtelenítését, teljes izomzati és szöveti rekonstrukcióját. Legyen szó akár ránccsökkentésről, akár hatóanyagok bejuttatásáról, Ultratone programkínálatunk hozzásegíti a leglátványosabb eredmények eléréséhez és megőrzéséhez.

Arcfiatalítás bio-computerrel

Igen - ez valóban a sebészeti beavatkozás mentes arcplasztika!

Az ULTRATONE Angol Professzionális arckezelő eljárások kifejlesztése során a szakemberek célja az volt, hogy a legújabb tudományos eredmények felhasználásával, olyan egyszerűen kezelhető eszközt hozzanak létre, mellyel hatékonyan tudunk szembeszállni az arc öregedési problémáival minden szövetrétegben, lépésről - lépésre.

A forradalmian új, kellemes elektronikus jelformákat alkalmazó készülék, természetes és hatékony eszköz az arc tónusfokozására és emelésére, a ráncok csökkentésére és a bőr megfiatalítására.

Alapvetően különbözik minden más, a csupán kozmetikai hatóanyagok bevitelén alapuló módszertől. Sőt, rendszeres használata esetén eredményeit tekintve, vetekszik a drága orvos-kozmetológiai idegméreggel izombénítást végző természetellenes eljárásokkal, vagy a rizikóval járó plasztikai sebészettel. Az arc biostimulációjának használatával rövidesen a nyak, áll, a száj és szemek körüli mélyedések nagyszerű javulása lesz látható. Az Ultratone gyengéd stimulációja fokozni fogja a vérkeringést, és méregteleníti a szubkután szöveteket, ezáltal szebb, élénkebb üde arcszínt biztosít. Az optimális hatást meghozó kúrát követően, életkortól és életmódtól függően akár havi egyszeri kezelés is elégséges lehet az eredmények fenntartásához.

  

 

Teljes megfiatalítás a mély rétegektől kezdve

A mély arcizom alapok tónusba hozása újra karaktert és tartást ad az arcnak megszüntetve a petyhüdt lógásokat, míg a felszíni finom arcizmok stimulációja feszesíti a bőrfelszínt és csökkenti a szemek és a száj körüli finom ráncokat. A programsorok magukban foglalják egy gyengéd bemelegítés, face-lifting és tónusfokozás, mély izom tónusfokozás, mély nedvesség infúzió, arc- nyirokmasszázs és lelazítás egymást követő lépéseit. Eközben a különleges Ultratone Microcurrent (mikroáram) jel gondoskodik a bőr sejtcelláinak megfiatalításáról, a régi bőrszerkezet fokozatos megújításáról. A speciális Microcurrent kombinálva a gyengéd Ultrawave® jellel, stimulálja és ápolja a bőrben lévő természetes kollagént és elasztint és egyesíti azt a mélyebb rétegekbe lejuttatott hatóanyagok mikro-tápanyagaival.

Mindez már az első kezelés alkalmával is láthatóan fiatalos külsőt és csodálatos ragyogást ad az arcnak! Az arcizomzat és szövetrétegek teljes megújításához minimálisan 9 - 12 kezelésre (21 napra) van szükség.

Próbára tennéd mit tud az Ultratone amit mások nem?